Salgsbetingelser & Frakt

Salgsbetingelser & Frakt

PARTENE

Selger er: MSO STUDIO AS, Olav Brunborgs vei 6, 1396 Billingstad, post@msostudio.no , TLF: 976 69 904, Org.nr. 916 502 907, og betegnes i det følgende som selger/selgeren.
 Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

RETURER OG TILBAKEBETALING

Vi tror du vil bli veldig fornøyd med dine MSO STUDIO produkter, men skulle du av noen grunn angre på kjøpet ditt så har du 14 dager angrerett i henhold til norsk lov.Det er viktig å påpeke at tekstiler som bære rett mot kroppen er hygieneartikler, og vi kan derfor ikke videreselge åpnede varer til andre kunder. Derfor er det et krav at «hang tagen» er fastmontert på returproduktet. Denne må altså ikke være fjernet dersom du ønsker å bytte varen eller returnere varen. Dette gjør vi for at du som kunde skal være trygg på at du alltid får en ubrukt vare hos oss. Returretten gjelder derfor ikke dersom hang tag er fjernet.

RETURER

For returer vennligst følg nedenstående prosedyre: – Send en mail til post@msostudio.no med ordrenummer, hvilke artikler som returneres, og gjerne årsak til retur slik at vi kan forbedre oss om noe ikke var som forventet. Gi oss beskjed om du ønsker returseddel på e-post eller pr brev. – Legg artiklene tilbake i forsendelsesboksen eller en lignende boks. – Returdokumenter sendes på e-post for å printes eller fysisk pr. post. Fest disse utenpå de originale dokumentene eller på en ny boks, forsegl- og sikre boksen godt og lever til ditt nærmeste posten Bring returpunkt.

REKLAMASJON

Dersom varen har en mangel og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, vil MSO STUDIO følge opp kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpsloven. Ved reklamasjon kontakt post@msostudio.no

TILBAKEBETALING

Når vi mottar de returnerte varene inspiseres de før tilbakebetaling, og ved godkjent retur tilbakeføres pengene til kortet som ble brukt ved kjøp. Pengene returneres fra MSO STUDIO så snart returen godkjennes, og kortselskapet har normalt tilbakeført pengene innen 6 dager fra returen er godkjent.

BETALING OG SIKKERHET BETALING

Vi tar imot betaling med Visa, og Vipps, Ved bruk av Visa og vipps reserveres beløpet ved bestilling og det trekkes ved bekreftet forsendelse.

SIKKERHET

Vi bruker en Secure Socket Layer (SSL) teknologi. Dette krypterer og beskytter dataene du sender til oss over internet. Hvis SSL er aktivert ser du en lås til venstre for domeneadressen i browseren din. Trykker du på denne kan du lese mer om SSL digitale sertifikatsregistrering. Du kan også se at URLen (søkefeltet øverst i browseren din) starter med «https» i stedet for «http». Dette betyr også at SSL er aktivt.

FRAKT

Vi sender varer til hele Norge
Forsendelsestid: ca 2-4 virkedager
Vi tar forbehold at noen leveringer på enkelte steder i Norge kan ta lengre tid.

FRAKTMETODE

Bring – Pakke i postkasse
Hvis pakken ikke kan leveres i postkassen – Hvis mottakerens postkasse er låst, hvis pakken ikke får plass, eller det av andre årsaker ikke er mulig å levere pakken i postkassen, leveres pakken til mottakers postkontor eller Post i Butikk og skannes som en hentesending. Mottaker får en SMS/e-post om at pakken kan hentes på posten

Fri retur av pakken følger med i sendingen.