Tekstil Merker og 3D Logos

Tekstil Merker
og 3D Logos

MSO STUDIO AS leverer vevde og broderte merker av meget høy kvalitet til bl.a. Forsvaret. Merker eller patcher som de også kalles på «norsk» har stort bruksområde, enten de festes med borrelås eller syes på. Et tekstilt merke kommuniserer et budskap/logo via et design og/eller tekst. Hos oss blir alle filer sjekket nøye i vektor program før de sendes videre, er det noe galt i filen vil dette bli oppdaget og rettet opp hos Marianne (grafisk designer) før filen går videre til produksjon. Vi har full fokus på detaljer og farger i motivet.

3D logo/ patcher

Dette er en patentert teknikk som kalles «Non-PVC polymer». Non-PVC polymer 3D Logos produserer for sportsklubber, fashion, militæret, politiet mm. Med denne teknologien oppnår en både nivåer i merket, samtidig som de mest delikate små detaljene blir like godt gjengitt som på tegnebrettet. Non-PVC polymer 3D merker vil øke graden av oppmerksomhet og gjenkjennelse rettet mot deres merkevare/logo, samt avspeile høy kvalitet.

Ta kontakt med oss

Vi hjelper deg med profileringsartikler, gaver, uniformsartikler, sport, medaljer

Vi synliggjør din logo!

Vårt mål er å høyne deres varemerke gjennom innovative og kreative løsninger, samt at dere som kunde skal være strålende fornøyde med våre produkter og kvalitet! For å kunne oppfylle dette har vi gjort en nøye utvelgelse av produsenter vi jobber med.